En utrolig svær beslutning

Jeg har valgt at tage en utrolig svær beslutning om at opsige forpagtningen.

Det sker pga. manglende medlemmer i svømmeklubberne i forhold til tidligere sæsoner og renoveringerne af hallen både i 2018 og i 2019 og nu også Covid-19.

Hvis caféen ikke kan løbe rundt og fremtiden er så usikker pga. Covid-19 og de restriktioner, der bliver indført, samt endnu en renovering af taget på svømmehallen i denne sommer 2020, ser jeg ingen anden udvej end at stoppe forpagtningen af caféen.

Jeg havde håbet, at kunne afslutte på en helt anden måde en dag langt ude i fremtiden, det skulle ikke have været nu, hvor jeg føler mig tvunget ud i det.

Jeg elsker den begejstring kunderne og ikke mindst børnene har vist, når de kommer i caféen enten før eller efter deres sport, og jeg har elsket at skabe min café fra bunden, da jeg overtog forpagtningen i maj 2012. Glæden ved at forpagte caféen har givet mig mange erfaringer og det har selvfølgelig både budt på mange udfordringer og store sejre. Det er ikke en let beslutning og det er bestemt med vemod, at jeg takker af.

Rigtig god sommer og måske vi ses igen en anden gang.

Stor tak til alle vores kunder i caféen.

De allerbedste sommerhilsner

Pernille Holm Andersen